Nieuws en Updates

De Impact Economy Foundation is op zoek naar de Chief Value Officer (CVO) van het jaar. Dit jaarlijkse evenement erkent de belangrijke rol die CVO’s spelen in het bevorderen van duurzaamheid en sociale impact in organisaties. Het is van cruciaal belang dat executives niet alleen gericht zijn op financiële winst, maar ook op de impact die hun bedrijf heeft op de samenleving en het milieu.
Een Chief Value Officer is verantwoordelijk voor het stimuleren van een cultuur van impact in een organisatie. De CVO streeft naar een evenwichtige aanpak tussen financiële resultaten en sociale en milieu-impact. Het doel van de CVO is om duurzame bedrijfsmodellen te creëren die zowel de winstgevendheid als de maatschappelijke impact van een bedrijf verbeteren.
Iedereen kan hun executive nomineren voor de award van Chief Value Officer van het jaar tot en met 30 juni. De genomineerden worden beoordeeld op hun vermogen om waarde te creëren voor alle belanghebbenden, inclusief werknemers, klanten, aandeelhouders en de maatschappij als geheel. De winnaar zal worden gekozen door een deskundige jury en tijdens een ceremonie worden gepresenteerd.
De zoektocht naar de Chief Value Officer van het jaar benadrukt de groeiende belangstelling voor duurzaamheid en impactgericht leiderschap in de bedrijfswereld. Het evenement is bedoeld om de inzet van executives te belonen die streven naar een duurzame toekomst en om andere bedrijven aan te moedigen om soortgelijke initiatieven te nemen.

Scroll to Top